Immeuble mixte à vendre

229000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11346439
Immoweb code : 11346439

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
2031 mètres carrés de terrain

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. En grote leefruimte met open keuken, 2 tot 3 kamers, een fietsenberging, 2 kelderbergingen én een staanplaats die je nog kunt aankopen, dat krijg je hier, in dit verzorgde appartement. Inclusief een absolute toplocatie net buiten de stad.

Je neemt de lift naar de zesde verdieping, waar je het appartement binnenstapt in de centrale inkomhal. Je hebt hier een apart gastentoilet met lavabo, een grote vestiairekast en een verzorgde, praktische vinylvloer die doorloopt in de leefruimte vooraan.
Die leefruimte is met z’n 35m², sierhaard, mooie lichtinval door de kamerbrede ramen en terras met weids uitzicht een echte blikvanger.
De witte, open keuken met z’n granieten is volledig geïnstalleerd, zij het een tikje gedateerd. Je hebt hier een keramische kookplaat, dampkap, driedubbele spoelbak, koelkast, diepvries met 3 vakken, een nieuwe vaatwasser, een oven en veel kastruimte. Vanop het terras heb je een uitzicht boven de daken van huizen, waardoor je hier veel licht binnentrekt.

Weer in de hal, heb je de betegelde, retro badkamer, met een ligbad, een bidet en een dubbele lavabo met spiegel. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn met 20 m² en 22 m² enorm ruim, en kan je indien nodig weer omvormen naar de oorspronkelijke 3 slaapkamers. De eerste kamer heeft een tapis pleinvloer en een ingemaakte kast, de master bedroom heeft een apart dressing en een vinylvloer. Beide kamers hebben bovendien vernieuwde ra

Contacter