Immeuble mixte à vendre

495000€

4 chambres 264 mètres carrés

Immoweb code : 11400377
Immoweb code : 11400377

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
264 mètres carrés habitables
97 mètres carrés de terrain

Description

Opbrengsteigendom met vergunning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Opbrengsteigendom - met vergunning voor 3 appartementen - vol potentieel in centraal gelegen hoekpand te Boho.
Een hoekpand dat je nog helemaal kunt omvormen naar wens, vergunning aanwezig voor drie volwaardige appartementen. Je hebt hier heel wat opties én na een fikse opfrisbeurt ook een toprendement!
Op de hoek van de Prins Leopoldstraat met de Oudstrijdersstraat vind je dit ruime, lichte hoekpand, mét zicht op het mooie heraangelegde Montgomerypleintje net voor de deur.
Het gelijkvloers (82m²) betreft een ruim 1 slaapkamer appartement en heeft naast heel wat licht – dankzij z’n hoekligging – ook een buitenruimte van 17m².
Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement van70m². Je hebt hier een lichte leefruimte pal op de hoek met zicht op het pleintje, met een slaapkamer aan de ene en de keuken aan de andere kant.
De tweede verdieping is quasi identiek aan de eerste. Hier kan middels een op top een duplex appartement van maar liefst +/- 112m² gecreëerd worden. Het ruime dakterras van totaal 21m² is toegankelijk via de gemeenschappelijke hal.
Deze opbrengsteigendom bevindt zich in een opkomende bruisende Borgerhoutse buurt, met een netjes heraangelegd pleintje net voor de deur. Je zit hier op 5 minuutjes fietsen van het Stadspark en de Zoo, en op 10 minuutjes van de Dageraadplaats, met al zn cafeetjes en restaurants.
Voor meer info:

Contacter