Immeuble mixte à vendre

229000€

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 11346433
Immoweb code : 11346433

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
177 mètres carrés de terrain

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. In een kleinschalig hoekgebouw, vind je op de eerste verdieping dit fijne appartement waar je zo in kunt. Je komt er binnen in de centrale inkomhal, met een apart gastentoilet en een wasberging. Links heb je slaapkamer nummer een, op een laminaatvloer en met een grote troef: de toegang tot het overdekte oostgerichte terrasje. Daarnaast heb je de betegelde badkamer, die een grote inloopdouche heeft – mét ronde spiegel- , een lavabomeubel met een blad in natuursteen, veel kastruimte, een handdoekendroger en automatische verluchting.

Dé eyecatcher van het appartement bevindt zich verderop: de grote, lichte leefruimte van 41.5 m² die zich uitstrekt over de hele hoek. Dat betekent dus: veel ramen met zonneschermen, een mooie doorlopende laminaatvloer en zicht op een groen grasveldje vlak voor je deur. Je hebt hier heel wat plaats om een groot salon en een eettafel te installeren. Vanuit de leefruimte heb je ook toegang tot de master bedroom, die een laminaatvloer heeft , zicht op het groene grasveldje én een kleerkast.
De praktische, betegelde keuken in L-vorm bevindt zich naast de leefruimte en heeft een werkblad in natuursteen en donkergrijze kastfrontjes. Je hebt hier een gasfornuis, een dampkap, een dubbele inox spoelbak, oven (2022), vaatwasser, plaats voor een koelkast en een diepvriezer en heel wat kastruimte.
Garage optioneel aan te kopen aan €25.000
Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12616/

Contacter