Immeuble mixte à vendre

549000€

5 chambres 196 mètres carrés

Immoweb code : 11047645
Immoweb code : 11047645

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
196 mètres carrés habitables
1471 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In Hasselt vinden we langs de Genkersteenweg, ter hoogte van nummer 212 deze zeer ruime gezinswoning terug. Het pand is gelegen op een centrale ligging nabij de Grote Ring en op een aantal minuten van het centrum van Hasselt. Hierdoor liggen alle faciliteiten binnen handbereik.
Ook is er een vlotte verbinding met de omliggende steden.
Deze oerdegelijke woning is opgetrokken in 1955 en werd door de huidige eigenaars steeds goed onderhouden. Zo beschikt de woning over ramen met dubbele beglazing en is er centrale verwarming op gas met een condesatieketel voorzien. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 196m² en biedt tal van mogelijkheden. Verschillende authentieke elementen zorgenvoor een charmant gevoel dat doorheen de hele woning behouden blijft.
Bij het betreden van de woning komen we terecht in de inkomhal die ons meteen naar alle vertrekken leidt. Zo kan men hier al een polyvalente ruimte terugvinden.
verder treffen we de knusse leefruimte.Via de hal bereiken we ook de mooie leeufkeuken.
Tot slot kan men op het gelijkvloers als twee ruime slaapkamers terugvinden.
Via de trap in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping. De nachthal leidt ons hier naar de twee overblijvende slaapkamers.
Bijkomend is de woning nog voorzien van een ruime kelder.
De woning is gelegen op een knap perceel van maar liefst 14a71ca.
Nieuwsgierig geworden na het zien van dit zoekertje? Maak dan snel een afs

Contacter