Immeuble mixte à vendre

289000€

5 chambres 149 mètres carrés

Immoweb code : 10877996
Immoweb code : 10877996

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
149 mètres carrés habitables
157 mètres carrés de terrain

Description

Immeuble mixte

Désolé il n'y a pas de traduction française. Vooraan in de Stapelstraat, veruit de bekendste winkelstraat van Sint-Truiden, kan men dit handelshuis met woongelegenheid terugvinden.
Dankzij de centrale positie tussen de Grote Markt en het station heeft het pand niet alleen een uitstekende zichtbaarheid, maar ook een bijzonder gunstige ligging.
Zo bevinden alle faciliteiten zich op wandelafstand (winkels, scholen, restaurants, supermarkt, ...). Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.
Al meer dan 10 jaar wordt dit pand ingekleed als kledingszaak en zorgt al jarenlang voor een vaste waarde in Sint-Truiden en omstreken! De handelsruimte beschikt over ruim149m² aan bruikbare vloeroppervlakte.
De handelsruimte is voorzien van prachtige etalages, een mooie winkelruimte en een paskamer. Naast de eigenlijke handelsruimte omvat het gelijkvloers nog een leefruimte, een keuken, een apart toilet en een gezellige veranda met zicht op de ruime koer.
Op de eerste verdieping kan men alvast twee ruime slaapkamers en de badkamer terugvinden.
Via de trap bereiken we eveneens de tweede verdieping. Hier treffen we nog drie ruime ruimtes.
PLUSPUNTEN:
- parkeergelegenheid in de straat
- gunstige ligging residentieel en commercieel
- op wandelafstand van het station en de Grote Markt
Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met een zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op

Contacter