Immeuble mixte à vendre

650000€

2 chambres 448 mètres carrés

Immoweb code : 11332186
Immoweb code : 11332186

Aperçu

2 chambres
3 salles de bains
448 mètres carrés habitables
1823 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze prachtige woning, waar comfort en schoonheid samenkomen in perfecte harmonie. Gelegen aan de rand van uitgestrekte bossen en velden biedt deze ruime residentie een oase van rust en inspiratie.

Bij het betreden van de woning valt meteen de lichtinval en charme op. Naast het woongedeelte bevindt zich een aparte vleugel die is gewijd aan een praktijkruimte voor het uitoefenen van een vrij beroep. Met een eigen ingang, wachtzaal, sanitaire voorzieningen en aparte bureau biedt deze ruimte privacy en professionaliteit voor uw werkzaamheden, terwijl grote ramen zorgen voor natuurlijk licht en een inspirerend uitzicht op de omringende natuur.Vanuit de keuken heeft u toegang tot de imposante mezzanine. De bovenverdieping van de woning herbergt de slaapkamers, elk ontworpen als een oase van comfort en ontspanning. De master suite is een toevluchtsoord op zich, met een eigen badkamer en een panoramisch uitzicht op de groene omgeving. Extra slaapkamers bieden voldoende ruimte voor familie en gasten, terwijl een studeerkamer of bibliotheek een rustige ruimte biedt voor studie of ontspanning.

Buiten strekt de tuin zich uit over een weelderig landschap, met kleurrijke bloembedden, weelderig gazon en schaduwrijke bomen die perfect zijn voor een middagdutje of een picknick. De tuin grenst aan uitgestrekte bossen en velden, die uitnodigen tot eindeloze verkenning. Welkom thuis!

Contacter