Immeuble mixte à vendre

499000€

4 chambres 379 mètres carrés

Immoweb code : 11302177
Immoweb code : 11302177

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
379 mètres carrés habitables
870 mètres carrés de terrain

Description

immeuble mixte

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime woning met praktijk en 4 slaapkamer op 870m²

Deze woning dateert van 1983 en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud.

Ligging: Centraal gelegen in Voortkapel met vlotte verbindingen naar omliggende dorpen en steden. Tevens zijn alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, scholen) binnen handbereik.

Indeling: praktijkruimte met aparte inkom en extra ruimte, privé inkomhal, leefruimte, keuken, berging, wasplaats, dubbele garage, kruipkelder, 3 WC's, 4 slaapkamers, badkamer, zolder

Omschrijving: Deze prachtige woning werd in 1983 opgericht en werd optimaal ingericht. Via de ene inkomhal betreden we het praktijkgedeelte. Dit gedeelte bestaat uit een inkomhal met apart gastentoilet, wachtruimte, praktijkruimte en bureauruimte.
Momenteel fungeert dit als een tandartspraktijk maar mits enkele kleine aanpassingen kan deze ruimte worden omgetoverd naar uw eigen wensen.
Via de private inkomhal met gastentoilet bereikt u de ruime leefruimte. Deze ruimte bestaat uit een gezellige eetruimte en een aparte zithoek. Door de dubbelwandige haard is het hier heerlijk vertoeven! De glazen trap leidt u naar een aparte bureau die op de vide werd gecreëerd.
Aansluitend is er de hoogwaardige vernieuwde keuken die voorzien is van alle comfort en toestellen. Vanuit hier heeft u op een prachtig zicht op de tuin. Achteraan bevindt zich nog een wasplaats en berging.
In de rechtervleugel van het gebouw b

Contacter