Kot à louer

600€ + 110€ par mois

28 mètres carrés

Immoweb code : 11093210
Immoweb code : 11093210

Aperçu

28 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een studentenkamer in Antwerpen? Dan is residentie LUCIA de perfecte plek voor jou! Deze gerenoveerde residentie ligt in het hart van Antwerpen en biedt bemeubelde kamers die van alle gemakken zijn voorzien.

In 2023 zijn de kamers van residentie LUCIA volledig gerenoveerd, waardoor ze voldoen aan alle moderne standaarden. De kamers hebben een bewoonbare oppervlakte van 28.71 vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt om comfortabel te kunnen wonen en studeren.

De bemeubelde kamers zijn voorzien van alle nodige meubels, zoals een bed, bureau, kast en stoelen. Daarnaast is er ook een gedeelde keuken en eigen badkamer aanwezig, zodat je alle faciliteiten hebt die je nodig hebt tijdens je verblijf in Antwerpen.

De ligging van residentie LUCIA is ideaal voor studenten. Het is gelegen in een levendige buurt met tal van winkels, restaurants en openbaar vervoersmogelijkheden in de directe omgeving. Daarnaast bevinden zich verschillende hogescholen en universiteiten op korte afstand, waardoor je snel en eenvoudig naar je colleges kunt gaan.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele en bemeubelde studentenkamer in Antwerpen, dan is residentie LUCIA de perfecte keuze voor jou!

Contacter