Kot à louer

400€ + 75€ par mois

1 chambre

Immoweb code : 11343800
Immoweb code : 11343800

Aperçu

1 chambre
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Volwaardige lichtrijke (studenten-) kamer in een huis met 3 slaapkamers en 1 studio. In de kamer bevindt zich een plaatsbesparende hoogslaper en een wastafel met warm en koud water. Je deelt de keuken, de douche en het toilet met twee andere bewoners.
De woning bevindt zich in een rustige straat op de grens van Gentbrugge en Ledeberg, waar de buren elkaar kennen en graag een praatje slaan met elkaar. Diverse winkels bevinden zich op wandelafstand (Colruyt, Delhaize, Kruidvat, Brico, verschillende buurtwinkeltjes,....) maar dankzij de ligging dichtbij de markt van Ledeberg zijn hier aan restaurantjes, café's, slagers, bakkers, enz ook zeker geen gebrek! Deze wijk wordt alsmaar hipper en geliefder!
Centrum Gent bevindt zich op fietsafstand, verschillende tram- en buslijnen liggen heel dichtbij en in een mum van tijd kom je op de verschillende toegangswegen. Domicilie is NIET verplicht en geen terugbetaling tweedeverblijfstaks gevraagd! Provisie water, elektriciteit, gas en internet = 75 eur/m.
De kamer is onmiddellijk beschikbaar en wordt bij voorkeur verhuurd met een jaarcontract.
bezoekaanvragen enkel via mail: [email protected]

Contacter