Kot à vendre

134000€

1 chambre 19 mètres carrés

Immoweb code : 11390871
Immoweb code : 11390871

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
19 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wil je slim investeren of uw kind laten studeren in het hartje van de studentenbuurt te Antwerpen? Zoek niet verder, dit studentenkot is gelegen op een toplocatie in Antwerpen. Dit kot kan perfect dienen als uitvalsbasis aangezien je op 5 minuten van de ring van Antwerpen bent. Zowel het station, het Eilandje, de stadscampus en niet te vergeten alle leuke cafeetjes aan de Ossenmarkt liggen op wandelafstand.

De studentenkamer met privé badkamer, toilet en ingebouwde koelkast bevindt zich in studentenresidentie “Paardenmarkt”. Het project werd opgeleverd in 2012 en heeft een scherp oog voor de detail en de hedendaagse noden van de studenten. Zo bestaan de ruime kamers uit een ingebouwd meubel waar zowel de dressing als de bureau en het bed in verwerkt zijn. Er is zorgvuldig omgegaan met de ruimte waardoor je telkens je eigen touch kan geven aan de kamer met de nadruk op jouw eigen noden. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen met een gemeenschappelijke keuken per verdieping. Er bevindt er zich ook een lift in het gebouw, een ruime fietsenstalling met aparte beveiligde inkom en een gemeenschappelijke patio om samen gezellig te genieten van zomerse avonden.

Het financiële voordeel uit zich in het feit dat het kot 10 jaar onafgebroken verhuurd geweest is. Deze kamer is momenteel verhuurd aan €525 per maand inclusief kosten maar gezien de huidige krapte op de markt is het mogelijk om meer te vragen waardoor er een hoge ROI ontstaat.

P.S.: Foto's zijn indicatief

Contacter