Locaux commerciaux à louer

1700€ par mois

200 mètres carrés

Immoweb code : 11321996
Immoweb code : 11321996

Aperçu

1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Uniek gebouw kort nabij de Grote markt

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het centrum van Aalst bevindt zich op een grote sprong van de Grote Markt dit uniek handelspand. Het handelspand is gelegen aan de Kerkstraat en strekt zich uit tot de Rozemarijnstraat.
Het pand beschikt over 244m² verspreid over een kelderverdieping en 3 bovengrondse verdiepingen.
Het bestaat uit een leuk winkelruimte (mogelijk bureel), een kelder (mogelijk opslagruimte), een tijdloos ingerichte keuken (mogelijk bureel of personeelsruimte), een ruime eerste verdieping (living, bureel of handel) en 2 (slaap)kamers op de tweede verdieping. Kortom, plaats voldoende.
Wenst u handel en kantoor, of handel en bewoning te combineren? Dan is dit het ideale pand.
Het pand is bereikbaar met de auto.

Zowel de locatie (verschillende scholen en werkgevers in de nabijheid) van het pand als de samenstelling van het pand zouden zich ideaal lenen tot de opstart van een kinderdagverblijf.

Huurprijs 1700 euro/maand + jaarlijkse verrekening onroerende voorheffing
3 maanden huurwaarborg bij Korfine.

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging.
FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite.
EN. Would you like a visit?

Contacter