Locaux commerciaux à louer

4500€ par mois

530 mètres carrés

Immoweb code : 10661852
Immoweb code : 10661852

Aperçu

530 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Met genoegen kondigen wij de beschikbaarheid aan van een zeer ruime atelier op een toplocatie, gelegen op Oude Koornmarkt 42. Dit atelier strekt zich uit over 3 verdiepingen en beschikt over twee terrassen.

Deze unieke atelierruimte biedt volop ruimte en mogelijkheden voor creatieve expressie. Met drie verdiepingen tot uw beschikking, kunt u uw artistieke visie tot leven brengen en genieten van een veelzijdige werkruimte. De twee terrassen voegen extra charme toe aan dit prachtige atelier, waar u kunt ontspannen en inspiratie kunt opdoen.De ligging op de Oude Koornmarkt is absoluut een van de meest gewilde locaties in de omgeving. Met zijn bruisende sfeer en nabijheid van diverse voorzieningen, restaurants en culturele attracties, biedt deze plek het perfecte
artistieke toevluchtsoord.

Elektriciteit en gas zullen apart verrekend worden + water & service nog te bepalen.

Indien u geïnteresseerd bent in het huren van dit ruime atelier op de Oude Koornmarkt, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over de huurvoorwaarden en bezichtigingsmogelijkheden.

Contacter