Locaux commerciaux à louer

3365€ + 30€ par mois

Immoweb code : 11061724
Immoweb code : 11061724

Aperçu

95 mètres carrés de terrain
Disponible le : 31/01/2024
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze unieke handelspand bevindt zich in een prachtige burgershuis in het hart van Gent. Dit handelspand is gelegen in een levendige buurt met veel passanten en biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers. Met een perceeloppervlakte van 94.89 vierkante en drie bouwlagen aan mogelijke winkelruimte is er meer of voldoende ruimte om een succesvolle onderneming te runnen.

De EPC-waarde van deze winkelruimte is 342.00 kWh (m2/ jaar), wat resulteert in een energielabel B. Dit betekent dat het handelspland energiezuinig is en goed geïsoleerd, wat kan resulteren in lagere energiekosten voor de ondernemer. Bovendien draagt een energiezuinige winkelruimte bij aan een duurzamere toekomst.

De ligging van dit handelspand is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige omgeving met veel potentieel. Met de vele voorzieningen en bezienswaardigheden in de buurt, is de winkelruimte aantrekkelijk voor een breed publiek. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Kortom, een uitstekende kans voor een nieuw activeit.Met de ruime indeling en de gunstige ligging, is deze winkelruimte een uitstekende investering voor de toekomst.

Contacter