Locaux commerciaux à louer

1050€ par mois

61 mètres carrés

Immoweb code : 11235874
Immoweb code : 11235874

Aperçu

61 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Immeuble commercial

Désolé il n'y a pas de traduction française. Het betreft een polyvalent handelspand op een top locatie in het centrum van Leopoldsburg.
In de nabije omgeving van het pand bevinden er zich diverse parkeermogelijkheden (Koning Leopold III laan op 150 meter, parking Ijzerlei op 150 meter, parking station op 200 meter,..) en kortparkeren voor het pand is tevens mogelijk.

Dankzij de centrale ligging in het centrum en de vele passage bekomt uw onderneming voldoende zichtbaarheid in het straatbeeld.

Bij het betreden van het pand bevinden we ons de handelsruimte voorzien van gastentoilet en een opbergruimte/opbergkelder. De handelsruimte is voorzien van zeer veel stopcontacten, aansluitingen voor warm en koud water, een warmtepomp,..
Aansluitend bevindt er zich een afzonderlijke ruimte die kan voorzien worden voor het personeel of als extra bureauruimte, tevens is dankzij de vele voorzieningen de mogelijkheid om een keuken te installeren.
Daaropvolgend beschikt het pand nog over een tweede toilet, een binnenkoer en een bergruimte.

Extra troeven:
- Zeer gunstig EPC-Label (B)
- Voorzien van warmtepomp
- Diverse mogelijkheden
- Geheel gestript en gerenoveerd

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: 011/57.23.16. of per mail op [email protected]

Contacter