Locaux commerciaux à louer

1150€ par mois

125 mètres carrés

Immoweb code : 11142115
Immoweb code : 11142115

Aperçu

125 mètres carrés habitables
125 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit volledig gerenoveerd (2011) en opnieuw geschilderd (12/2023) handels gelijkvloers bevindt zich in het centrum van Mechelen, Keizerstraat 11, de uitloper van de Veemarkt. Het pand ligt op een boogscheut van Mechelen-Nekkerspoel station (280m), in een bruisende winkelstraat op 100m van de Rechtbank van Eerste Aanleg, afdeling Mechelen. Verschillende campussen van de Hogescholen in Mechelen liggen op wandelafstand. De centrale ligging van dit handelspand biedt veel visibiliteit en je kan rekenen op behoorlijk wat passage. Kortom een gerenoveerd handels gelijkvloers met veel mogelijkheden voor het realiseren van jouw ambities! Betalende parkeerplaatsen voor de wagen bevinden zich voor de deur.
Het pand:
Gemeenschappelijke inkomhal met bovenliggende appartementen, 3 ruimtes met 4 lichtkoepels, Toilet
Beschrijving:
U betreedt dit handels gelijkvloers via de gemeenschappelijke inkomhal dewelke toegang biedt tot de commerciële ruimte. Het pand is onderverdeeld in 3 aparte grote ruimtes. De 4 lichtkoepels verdeeld over de lengte van het gelijkvloers zorgen voor voldoende directe lichtinval. Het gastentoilet bevindt zich centraal rechts.
Het handels gelijkvloers werd gedurende de laatste 9 jaren betrokken door een schoonheidsinstituut, voordien 4 jaar als kantoor.

Contacter