Locaux commerciaux à louer

4816€ par mois

578 mètres carrés

Immoweb code : 10951823
Immoweb code : 10951823

Aperçu

578 mètres carrés habitables
780 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Bureaux

Désolé il n'y a pas de traduction française. Mooie centraal gelegen kantoorruimte te huur!

De kantoorruimte van 578m² is gelegen in het centrum van Mortsel, vlakbij de voormalige tram terminus. Op de verbindingsweg tussen Mortsel en Mechelen.
Geschikt voor advocaten, consultancy, architecten, kinesist- of dokter praktijk alsook voor winkel of fitness uitbating en dergelijke.

Het is een modern gebouw (bouwjaar 2011) met mooie uitstraling waar voorheen een bankfiliaal gevestigd was.

U komt het kantoor binnen in een grote lichte ontvangstruimte en een glazen kantoorruimte. Verder zijn er 6 aparte burelen die telkens voldoende lichtinval hebben dankzij de raampartijen in het midden aan de zijkant van het gebouw. Er is ook een keuken voorzien en 2 verschillende sanitaire voorzieningen; één in de ontvangstruimte vooraan en één achteraan met beiden meerdere toiletten. Er is ook een toog met spoelbak in de ontvangstruimte. Verder zijn er nog een aantal ruimtes die kunnen dienen als opslagruimte.
Achteraan het gebouw is een grote mooie polyvalente ruimte van 120m² met grote raampartijen achteraan en zicht op de aangelegde tuin.

Mogelijkheid aanpassen binnen opdeling, er kan een volledig open ruimte gemaakt worden. Bouwplan beschikbaar op onze website.

Parkeergelegenheid is mogelijk te organiseren in het nieuwbouwcomplex Stadsterras, gelegen naast het gebouw.

Contacter