Locaux commerciaux à louer

995€ par mois

86 mètres carrés

Immoweb code : 11327529
Immoweb code : 11327529

Aperçu

1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Denk je er al even aan om jouw idee waar te maken? Dan is dit jouw kans ! Alles bespreekbaar en mogelijk! Huren, huur-koop, pop-up,...TOPLOCATIE nabij het centrum geniet dankzij zijn ligging van een uitstekende visibiliteit en bereikbaarheid. Gelegen op de hoek met de Rogierlaan! INDELING: inkom aan de voorkant en tevens toegang via de zijkant, een grote open ruimte met ontvangstbalie, afz. kantoorruimte/stockageruimte, kitchenette en sanitair. Kelderberging. Kan deels als appartement en deels handelspand ingericht worden. Grote VISIBILITEIT door de vele raampartijen. Diverse doeleinden: handel/kantoor/praktijk. ASBESTVEILIG! Elektrische keuring CONFORM! Naargelang de nieuwe bestemming kan dit handelspand aangepast worden naar de noden van uw zaak, onderneming, beroep of bedrijf! Visualisatieplan als voorbeeld naar mogelijkheden toe*.
Maak snel een afspraak voor een kijkMoment ter plaatse ! Bel 0488/533.079 of mail naar [email protected] ! (Wg, Gvkr, Gmo, Gvv).


P-score: B. G-score : B - niet gelegen in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via

Contacter