Locaux commerciaux à louer

1350€ par mois

Immoweb code : 10968330
Immoweb code : 10968330

Aperçu

192 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Immeuble commercial

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ben jij een enthousiaste uitbater en ben je opzoek naar een goed gelegen handelspand vlakbij het centrum van Sint-Truiden? Dan is dit pand op de Slachthuisstraat jouw kans!
We bevinden ons hier op een zeer gunstige locatie. Alle faciliteiten bevinden zich hier op wandelafstand. Het pand is bovendien ook zeer toegankelijk aangezien de N80 Expressweg om de hoek ligt en je in een mum van tijd naar de omringende gemeentes brengt. Ideaal dus.

De bestaande huurovereenkomst van 1350 EUR/maand + jaarlijks kadastraal inkomen is mee over te nemen.

Bovendien is het mogelijk om de handelsfonds over te nemen.
Over te nemen handelsfonds: voor de prijs van 49.000,00 EUR bestaande uit meubiliar, frigo, airco's, apparaten, koeltoog,...
Handelsfond is vrij van verplichtingen, indien gewenst kan het contract met leveranciers “VICA” overgenomen worden maar niet verplicht.
Voor zover het leverancierscontract met 'VICA' niet wordt overgenomen dient de merknaam 'VICA' te worden verwijderd, gezien de merknaam niet toebehoort aan het over te nemen handelsfonds.

Dit knappe handelspand deed voorheen dienst als ijssalon.
Het pand beschikt dan ook over alles wat een ijssalon nodig heeft.
De volledig ingerichte bar met ijsvitrine en verbruikerszaal vormt hier het hart van de zaak.

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer 011/98.88.98 of via i

Contacter