Locaux commerciaux à louer

3800€ par mois

850 mètres carrés

Immoweb code : 11215709
Immoweb code : 11215709

Aperçu

850 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Commercial

Désolé il n'y a pas de traduction française. Handelspand voor alle doeleinde

Ligging: centraal gelegen in Zolder.

Indeling: Zelf te bepalen, grote zaal, dames-en herentoiletten waarvan 1 rolstoel toegankelijk, kleedkamers met douche voorziening, bureau ruimte, voormalige danszaal, terras en parkeerplaats.

Omschrijving: Op een mooie locatie in het hartje van Zolder, te midden van een gevarieerd aanbod van winkels, ligt dit ruime huurpand waar jaren onder de naam “Eurofit” een fitneszaak werd uitgebaat. Door de ontwikkeling van de diverse concepten en het veranderende aanbod, is de pandeigenaar bereid om het pand te gaan aanpassen of opsplitsen.
Gezien de ligging, het vloeroppervlak (850m²) en de uitstraling van hetgebouw zijn hier verschillende exploitatiemogelijkheden mogelijk. Er kan worden gedacht aan verschillende formules zoals de beautybranche, franchiseformules, fitnessruimte, crossfit, trendy kantoorruimtes, een hippe kledingzaak of concept store. Kortom de eigenaars zijn op zoek naar een huurder die er een zaak wil in vestigen en willen in samenspraak met de huurder het pand schikken. Tot slot bevindt er zich achter het gebouw een ruime parking voor cliënteel en personeel.

Een unieke kans om je droomproject uit te bouwen!

Bijzonderheden:
EPC label E
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter