Locaux commerciaux à louer

2750€ par mois

265 mètres carrés

Immoweb code : 11215710
Immoweb code : 11215710

Aperçu

265 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Commercial

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige horecazaak te huur!

Ligging: Het pand bevindt zich in Zolder, de zaak wordt uitgebaat in het brouwershuis van de voormalige brouwerij. Gelegen nabij verschillende invalswegen en op enkele minuten van de oprit van de autosnelweg E314.

Indeling: Inkomhal, gelagzaal, veranda, dames-en herentoiletten, warme keuken, koude keuken, terras, kelderberging en parkeerplaats.

Omschrijving: Unieke horecazaak gelegen op sterke ligging. Voorzien van ruime parkeerplaats.
Op dit moment is het pand ingericht als brasserie met als troef de historische elementen. Het pand is onmiddellijk operationeel voor een nieuwe gedreven huurder.
Diverse uitbatingsmogelijkheden maar uiterst geschikt voor brasserie - restaurant.
Je komt binnen in het horecagedeelte met bar en uitbreiding in de veranda (voorzien van 40 zitplaatsen), deze biedt toegang tot de dames-en herentoiletten. Voor het gebouw bevindt zich het terras met plaats voor 18 personen.
Achter de gelagzaal treffen we de volledig uitgeruste keuken. Op dit moment is alle inboedel aanwezig en is er de mogelijkheid tot aanschaf. Tot slot is er een kelderruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- Ruime parkeerplaats
- EPC label B

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter