Locaux commerciaux à vendre

219000€

79 mètres carrés

Immoweb code : 11365691
Immoweb code : 11365691

Aperçu

79 mètres carrés habitables
42 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Commercial

Désolé il n'y a pas de traduction française. Een unieke kans doet zich voor in ons geliefde Antwerpen! Verscholen nabij de bruisende Vrijdagsmarkt, ontdek je een parel van een pand dat wacht om jouw dromen waar te maken.

Met een oppervlakte van 79 vierkante meter, inclusief een betoverende kelder, biedt dit handelspand een ongeëvenaarde ruimte voor jouw toekomstige onderneming. Voorzien van een stijlvolle wc met handwasser, biedt dit pand zowel comfort als allure.

De grandeur van dit pand wordt verder geaccentueerd door de imposante plafonds en de prachtige terrazzategels die een sfeer van elegantie uitstralen. De trap naar de kelder voegt een vleugje industrieel karakter toe, terwijl de eiken balk op de begane grond een warme en authentieke toets geeft.

Of je nu droomt van een boetiek, een gastronomisch paradijs of een inspirerend kantoor, deze locatie biedt een verfijnde omgeving waar jouw visie tot leven kan komen. De nabijheid van de Vrijdagsmarkt belooft een voortdurende stroom van klandizie en een levendige ambiance die kenmerkend is voor ons geliefde Antwerpen.

Contacter