Locaux commerciaux à vendre

369000€

Immoweb code : 10954102
Immoweb code : 10954102

Aperçu

154 mètres carrés de terrain
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit authentieke handelspand met bovengelegen woonst is gelegen een toplocatie in het hartje van Maaseik. De Bosstraat is de drukste winkelstraat van Maaseik, waardoor het pand een goede zicht locatie geniet.

Momenteel is het pand vrij van huurder en dus direct beschikbaar bij akte. Het pand biedt verschillende commerciële mogelijkheden zoals een restaurant, B&B, kantoorruimte, enz... Tevens is er in het verleden een vergunning geweest voor het bouwen van 3 appartementen (plannen aanwezig op kantoor).
Qua rendement geniet dit pand een 3.74% netto, berekend op de verhuur van de handelsruimte aan €1600p/m. Daarnaast hebt u ook nog de mogelijkheid om het appartement te verhuren mits opfrissing, deze huurgelden zijn niet berekend in de rendementsberekening.

Voor de rendementsberekening verwijs ik u graag naar onze website.

De charmante voorgevel met grote gebogen glaspartijen spreekt aan en nodigt uit om naar binnen te gaan. Doorheen het gehele pand vindt u overal authentieke karakter elementen terug zoals houten balken, hoge plafonds, glas in lood ramen, parket vloeren, enz... De handelszaak geniet een oppervlakte van 235m² en is opgedeeld in 3 verdiepen. Er is ook een kleine keuken voorzien met toilet en een stockage ruimte.
Via de trap of lift kunt u zich begeven naar de 2 bovenste verdiepingen waar u mits opfrissing een appartement kunt voorzien van 150m².
Daarnaast biedt ook de zolderruimte van 75m² nog enorm veel potentieel tot het ombouwen van extra kamers.

Contacter