Locaux commerciaux à vendre

205000€

135 mètres carrés

Immoweb code : 11332832
Immoweb code : 11332832

Aperçu

135 mètres carrés habitables
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Bureaux

Désolé il n'y a pas de traduction française. Voormalig Bankkantoor in het Centrum van Peizegem te koop

Dit unieke handelspand, voorheen in gebruik als bankkantoor, is nu beschikbaar in het hart van Peizegem.
Gelegen op een centrale locatie met uitstekende zichtbaarheid en veel parkeergelegenheid in de directe omgeving, biedt deze ruimte talloze mogelijkheden voor uw zakelijke onderneming.

Het pand beschikt over drie aparte kantoorruimtes, ideaal voor het inrichten van individuele kantoren, vergaderruimtes of flexibele werkruimtes.
De ruimte is momenteel ingedeeld met scheidingswanden van gyproc, maar is eenvoudig aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Klanten en medewerkers zullen de ruime parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het pand waarderen, wat de toegankelijkheid en bereikbaarheid van uw bedrijf ten goede komt.

Gelegen in het bruisende centrum van Peizegem, profiteert u van de nabijheid van winkels, restaurants en andere lokale voorzieningen.

Deze handelsruimte biedt een uitstekende kans om uw zakelijke visie te realiseren in een veelzijdige omgeving.
Of u nu op zoek bent naar een nieuw kantoor, een winkelruimte of een locatie voor uw onderneming, deze voormalige banklocatie is een blanco canvas dat u naar wens kunt vormgeven.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neem vandaag nog contact op via [email protected] of 052 89 50 99. Aarzel niet, want deze kans ma

Contacter