Locaux commerciaux à vendre

795000€

Immoweb code : 11299062
Immoweb code : 11299062

Aperçu

1264 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Commercial

Désolé il n'y a pas de traduction française. Uniek Handelspand met Bovenliggende Woonst

Ligging: Het pand is strategisch gelegen op de Steenweg, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is en een goede zichtbaarheid biedt voor passerend publiek. De intensieve trafiek op de N78, die toegang geeft tot de E313/314 Brussel-Antwerpen-Aken, verzekert een constante stroom van potentiële klanten.

Indeling: Het handelspand omvat een goed ingedeelde horecaruimte op de begane grond, perfect voor diverse culinaire ervaringen. Aan de zijkant is er bovendien de mogelijkheid voor een terras-overkapping van ongeveer 130 m2. Boven bevindt zich een comfortabele woonst met 2 slaapkamers, waardoor de combinatie van werk en privé naadloos samengaat.

Huidige Bestemming: Momenteel fungeert het pand als horecarestaurant, maar de veelzijdigheid van de ruimtes biedt mogelijkheden voor diverse commerciële activiteiten. Op eigen terrein zijn er momenteel een 25-tal parkeerplaatsen aanwezig.

Inventaris: Het restaurant beschikt over een hoogwaardige inrichting die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit, van de meubels tot het keukenapparatuur. De professionele keuken is uitgerust met topapparatuur, waaronder een kookeiland, alto-shaam, Rational combisteamer, dubbele afwasstraat, en dergelijke meer.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter