Locaux commerciaux à vendre

269000€

270 mètres carrés

Immoweb code : 11288022
Immoweb code : 11288022

Aperçu

270 mètres carrés habitables
281 mètres carrés de terrain
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit handelshuis is ideaal gelegen in de Otterstraat in het centrum van Turnhout. Hierdoor bevinden alle faciliteiten (winkels, scholen, horeca, ...) zich op een korte afstand. Tevens zijn de omliggende gemeenten en de autosnelweg E34 vlot bereikbaar, kortom een top-ligging.

Beschrijving:
Starten doen we in de grote winkelruimte van het pand. Deze geniet door de grote raampartijen van veel natuurlijke lichtinval en heeft een oppervlakte van 90m². Achteraan de winkelruimte is er nog een werkplaats met zicht op de tuin. Mits renovatie ook ideaal als extra leefruimte of veranda.

Bij het betreden van de eerste verdieping komen we in de ruime open keuken met aanpalende leefruimte. Momenteel ingericht met eetplaats en tv-salon. Naast de living is er een badkamer, uitgerust met de nodige voorzieningen. Verder zijn er op de eerste verdieping 2 volwaardige slaapkamers met een oppervlakte van 25m² en 20m².

Via een vaste trap is er nog een grote zolderverdieping van 30m² groot. Deze verdieping kan nog perfect ingericht worden als extra slaapkamers of hobbyruimte.

Belangrijke premies: de stad Turnhout voorziet in 2 premies van telkens max. €10.000 om deze handelswoning te herbestemmen naar een gezinswoning. Contacteer ons zeker voor extra info hieromtrent.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 014/72 73 74.

(Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Neem contact met ons op via 014/72 73 74.)

Contacter