Locaux industriels à louer

1313€ par mois

210 mètres carrés

Immoweb code : 11203241
Immoweb code : 11203241

Aperçu

210 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in het bedrijvenpark Steenpoort! Hierbij kondigt LCV Real Estate de commercialisatie van het project met trots aan.

Door de verwevenheid met de Groep Willy Naessens, worden de nieuwbouw KMO-Units gekenmerkt door hun uiterst hoogstaande kwaliteit met de nadruk op een modern en tijdloos design.

Ook de efficiëntie en gemoedsrust worden door de verwevenheid met de Groep Willy Naessens gewaarborgd. Hierbij kan de klant o.a. (1) bij één centraal aanspreekpunt terecht en heeft de klant (2) de zekerheid tot de (relatief snelle) realisatie van zijn/haar investering.

Daarnaast genieten de units van een uitstekende ontsluiting vanwege de nabijheid van de R32, N32 en de N35, waarbij enkele units een zeer commerciële zichtlocatie hebben langsheen de Bruggesteenweg.

Het grondplan van de site biedt de ruimte voor flexibiliteit. Hierbij schommelen de units in hun standaardoppervlakte tussen de 144 m² en 720 m². Uiteraard kunnen de units gecombineerd worden zodanig dat er naadloos op de behoeften van de klant kan worden ingespeeld.

Ten slotte is het project definitief en uitvoerbaar vergund waardoor de bouw snel en efficiënt kan worden opgestart.

Wij helpen u graag verder met de investering in een KMO-Unit! Hiervoor kunt u ons steeds en vrijblijvend contacteren.

Voor een brochure en rechtstreeks contact, mailt u naar [email protected] of belt u naar +32 473 95 53 43

Contacter