Locaux industriels à vendre

* 236900€

129 mètres carrés

Immoweb code : 11078946
Immoweb code : 11078946
*hors taxes

Aperçu

129 mètres carrés habitables
129 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bedrijvenpark De Weverij is strategisch gelegen te Kalken op de kruising van de Bieststraat en de Nerenweg. Deze unieke locatie biedt een ideale verbinding tussen Gent en Lokeren via de E17, met nabijheid tot schilderachtige dorpskernen zoals Lochristi, Wetteren, Laarne en Berlare. Het opvallende hoekpand op de kruising van Nerenweg en Bieststraat dient als herkenbaar landmark in het hart van Kalken.

De Weverij presenteert 30 hoogwaardige nieuwbouw KMO-ruimtes, opgeleverd in een standaard casco staat. Daardoor waarborgt dit project een maximale flexibiliteit, waardoor elke unit individueel en naar bedrijfsbehoeften kan worden aangepast. Tevens biedt het de mogelijkheid om units te combineren en te integreren. De vrije hoogte binnen de ruimtes is vastgesteld op 5,3 meter, met een draagkracht tot 2,5 ton/m². Er worden twee eigentijdse nieuwbouwvolumes toegevoegd aan het geheel. In totaal biedt De Weverij diverse units met oppervlaktes variërend vanaf 129 m². De 60 beschikbare parkeerplaatsen zijn strategisch geplaatst in openlucht rondom de bedrijfsverzamelgebouwen.

De geschiedenis van De Weverij begint op de voormalige textielfabriek "Tissage Vanham", gelegen op de kruising van twee gemeentewegen. Startprijzen vanaf € 234.900 (exclusief kosten).

Meer informatie of een afspraak?
www.urbanlink.be/weverij
T 09 324 01 23

Contacter