Locaux industriels à vendre

365000€

225 mètres carrés

Immoweb code : 11191072
Immoweb code : 11191072

Aperçu

225 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijfsplannen? Ontdek Laarne Business Park, gelegen op de voormalige terreinen van de textielfabriek Etablissement Fernand Hanus. Deze dynamische omgeving biedt een uitstekende uitvalsbasis naar de R4 en de E17, en vormt het eerste deel van de boeiende reconversie van Laarne Fabriek.

Flexibele Ruimtes:
Met 20 casco-nieuwbouwloodsen, variërend van 150m² tot 225m², en een vrije hoogte van minimaal 6,7 meter, biedt Laarne Business Park maximale flexibiliteit. Pas elke unit individueel aan volgens uw bedrijfsbehoeften en geniet van voldoende parkeermogelijkheden in de nabijheid.

Kantoorruimte:
Optioneel kan gekozen worden om de KMO-units uit te breiden met extra kantoorruimte (mits meerprijs).


Ideale Mix van Werken en Wonen:
Word onderdeel van een levendige buurt waar werken, winkelen en wonen samenkomen. De volledige reconversie van Laarne Fabriek creëert een dynamische omgeving die leidt tot kruisbestuiving en slim ruimte- en tijdsgebruik. Maak deel uit van een gemeenschap waar verschillende generaties elkaar ontmoeten en samenwerken.

Kies Voor Succes:
Laat Laarne Business Park de springplank zijn voor uw toekomstige bedrijfsplannen. Ontdek de mogelijkheden van deze unieke locatie en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer Acasa op [email protected] of via 09/321.03.00

Contacter