Locaux industriels à vendre

266500€

150 mètres carrés

Immoweb code : 11251600
Immoweb code : 11251600

Aperçu

150 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek Laarne Business Park: de perfecte investering

Op zoek naar een investering met een hoog rendement? Laat ons u voorstellen aan het Laarne Business Park - dé ideale kans voor slimme investeerders. Met een toenemende vraag naar KMO units, bieden onze nieuwbouw units niet alleen een strategische ligging nabij de R4 en E17, maar ook voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsnormen. De combinatie van locatie en duurzaamheid garandeert niet alleen een maximaal rendement, maar ook langdurige zekerheid. Mis deze kans niet en bel vandaag nog voor meer informatie!

Flexibele Ruimtes:
Met 20 casco-nieuwbouwloodsen, variërend van 150m² tot 225m², en een vrije hoogte van minimaal 6,7 meter, biedt Laarne Business Park maximale flexibiliteit. Pas elke unit individueel aan volgens uw bedrijfsbehoeften en geniet van voldoende parkeermogelijkheden in de nabijheid.

Kantoorruimte:
Optioneel kan gekozen worden om de KMO-units uit te breiden met extra kantoorruimte (mits meerprijs).

Ideale Mix van Werken en Wonen:
Word onderdeel van een levendige buurt waar werken, winkelen en wonen samenkomen. De volledige reconversie van Laarne Fabriek creëert een dynamische omgeving die leidt tot kruisbestuiving en slim ruimte- en tijdsgebruik. Maak deel uit van een gemeenschap waar verschillende generaties elkaar ontmoeten en samenwerken.

Contacteer Acasa op [email protected] of via 09/321.03.00

Contacter