Loft à vendre

519000€

2 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 10979758
Immoweb code : 10979758

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
Étage : 1
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Betreed een wereld van uniek en eigentijds wonen in deze prachtige loft, gelegen in een voormalig fabriekspand dat baadt in geschiedenis en karakter. Bij het binnenkomen valt meteen de adembenemende ruimte op, met majestueuze hoge plafonds die de loft een grandioze en open sfeer geven.

De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en strakke, moderne lijnen. Het is de perfecte plek voor culinaire creativiteit en gezellig samenzijn dankzij zijn openheid met de aansluitende zithoek. De badkamer is een toevluchtsoord van luxe, met een dubbele lavabo, een ruime inloopdouche en een vrijstaand bad dat uitnodigt tot ontspanning.

De loft beschikt over twee stijlvolle slaapkamers. De ruimtes zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een oase van rust en comfort. De hoge plafonds creëren een gevoel van luchtigheid en vrijheid, terwijl de warme, neutrale kleuren een rustgevende ambiance creëren.

Het ruime dakterras is perfect voor buitenontspanning en om te genieten van de frisse lucht en de mooie verzichten.

De loft wordt compleet geleverd met een bijbehorende parkeerplaats, waardoor het gemak van stedelijk wonen wordt gecombineerd met de luxe van privacy. Een kelderberging biedt extra opslagruimte, terwijl een aparte berging in de loft zelf zorgt voor handige alledaagse organisatie.

Een kans om te wonen in een architecturaal pareltje doordrenkt met geschiedenis, met alle moderne gemakken die je zou verwach

Contacter