Loft à vendre

810000€

2 chambres 247 mètres carrés

Immoweb code : 11277955
Immoweb code : 11277955

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
247 mètres carrés habitables
Étage : 6

Description

Loft

Désolé il n'y a pas de traduction française. Loft in de historische bloemmolens Hellemans in het charmante Lier!
De loft is gelegen op een steenworp van het historische centrum van Lier, waardoor je de perfecte combinatie krijgt van een rustige woonomgeving die zeer centraal gelegen is.
Kom binnen in deze elegante industriële leefruimte van +/- 120m², vol van natuurlijk licht en een 360° zicht op de oude stadkern van Lier en de Kleine Nete. De open keuken , met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking biedt een perfecte setting.
De eerste ruime slaapkamer is met een aanpalende dressing met ingebouwde kasten en een luxueuze badkamer. De badkamer is een oase van rust, met een vrijstaand ligbad, een inloopdouche, een toilet en een dubbel lavabomeubel.
Via de trap ontdekt u de tweede slaapkamer en een veelzijdige ruimte, deze wordt momenteel als bureau ruimte gebruikt maar kan ook dienst doen als derde slaapkamer. Verder is er op dit verdiep nog een apart toilet en wasruimte terug te vinden.
Het zuidgericht terras kan u genieten van een prachtige zonsondergang met het uitzicht over het betoverende Lier.
Deze exclusieve loft kan u een unieke leefomstandigheid bieden, waar u omringd wordt door geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid.
Extra:
- Vloerverwarming
- Historische industriële look met authentieke elementen van de bloemmolens Hellemans
- Energiezuinig
m² cfr. EPC & plan Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.

Contacter