Maison bel-étage à vendre

299000€

3 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11297859
Immoweb code : 11297859

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mondo Vastgoed heeft een fantastische woning te koop in de bruisende Beerschotstraat 42, Antwerpen. Deze woning is perfect voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en praktische leefruimte.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de inpandige garage. Geen gedoe met het zoeken naar parkeerplaatsen - je kunt direct vanuit je auto de woning betreden. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een ruime berging, ideaal voor het opbergen van al je spullen.

Op de eerste verdieping vind je een lichte en ruime leefruimte, verbonden met een open keuken. Deze indeling creëert een gezellige en open sfeer waarin je heerlijk kunt ontspannen en gasten kunt ontvangen.

Op de tweede verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, perfect voor gezinnen of koppels die graag wat extra ruimte willen hebben. Daarnaast is er ook nog een badkamer en een royaal overdekt terras, waar je kunt genieten van het buitenleven zonder afhankelijk te zijn van het weer.

Kortom, deze woning heeft alles wat je nodig hebt als starter. Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer +32 478 96 68 17 of mail naar [email protected].

Contacter