Maison bel-étage à vendre

239000€ Ancien prix 249 000 €

3 chambres 132 mètres carrés

Immoweb code : 11302633
Immoweb code : 11302633

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
132 mètres carrés habitables
46 mètres carrés de terrain

Description

Bel-étage

Désolé il n'y a pas de traduction française. Bel-étage met 3 slaapkamers op toplocatie te koop!

Locatie: Deze instapklare bel-étage, is centraal gelegen, in een zijstraat van de Handel straat. De woning is gelegen vlakbij het gezellige Park Spoor Noord en het centrum van de Stad, met in de directe omgeving vele winkels, scholen, horeca zaken en invalswegen.
Beschrijving: Bij het betreden van de woning stapt men onmiddellijk de inkomhal terecht. Deze inkomhal biedt onmiddellijke toegang tot de garage. Achter aan de garage vindt men een extra bergruimte met aansluiting voor wasmachine. Via de inkomhal leidt een trap naar boven, waar men toegang verkrijgt tot de sfeervolle woonkamer en keuken. De woonkamer vloeit naadloos over in een open eetkamer, die op haar beurt toegang biedt tot de goed uitgeruste keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis, een wastafel en een koelkast met vriesvak, en beschikt tevens over een extra bergruimte
Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer, uitgerust met een douche in het bad, een enkele lavabo en een toilet. Tevens op de eerste verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer.
Eenmaal op de tweede verdieping treffen we nog twee gezellige slaapkamers aan.

Bijzonderheden
- Centrale ligging, zijstraat Handel straat
- Dichtbij Park Spoor Noord
- Instapklaar
- Bewoonbare oppervlakte van 132 cfr. EPC Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom?

Contacter