Maison bel-étage à vendre

429000€

3 chambres 145 mètres carrés

Immoweb code : 11309468
Immoweb code : 11309468

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
145 mètres carrés habitables
197 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige bel-étage woning in Blankenberge is gelegen nabij het stadscentrum, op 400m van de zeedijk. Een droom voor iedereen die op zoek is naar een ruime en gerenoveerde woning in een rustige woonomgeving. De woning werd grondig gerenoveerd in 2010 en beschikt over alle moderne comfort én ruimte.

Op de bel-etage komt u binnen via de inkom met gastentoilet, vestiaire en toegang tot de lichtrijke woonkamer met eetplaats, zithoek en prachtige volledig ingerichte open keuken (55m²). Deze ruimte heeft lichtinval aan beide zijden en geeft toegang tot het terras van 18m². Palend aan de keuken is er een handige voorraadberging. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers (17m², 12m² en 12m²), ideaal voor een gezin of voor wie graag gasten ontvangt. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en lavabo. Er bevindt zich op dit verdiep nog een extra toilet en een kleine polyvalente ruimte van +/- 5m². De onderaan gelegen garage van 42m² is geschikt voor 2 wagens en beschikt over een elektrische poort en is toegankelijk via de trap in de inkom, maar ook via een extra inkomdeur aan de straatzijde. Extra parkeergelegenheid (2 wagens) is er voor de garage.

Een van de vele troeven van deze woning is de tuin met tuinberging waar men heerlijk kan genieten in alle rust. Deze woning is onmiddellijk beschikbaar bij akte.

TROEVEN:
- de woning is voorzien van elektrische rolluiken met pvc raampartijen
- elektriciteit = conform gekeurd
- centrale verwarming met condensatieketel

Contacter