Maison bel-étage à vendre

398000€

4 chambres 187 mètres carrés

Immoweb code : 11337095
Immoweb code : 11337095

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
187 mètres carrés habitables
203 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime bel-etage woning (187m²) voorzien van vier slaapkamers en ruime tuin op toplocatie te Boechout!

Indeling: Inkomhal, polyvalente ruimte, leefruimte, terras, keuken, nachthal, masterbedroom, twee gastenkamers, badkamer, garage en tuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal, deze biedt toegang tot de gelijkvloerse polyvalente ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de traphal komt u terecht in de ruim en lichtrijke leefruimte, voorzien van openhaard, die toegang biedt tot het overdekt terras. Aansluitend aan de leefruimte vindt u de volledig geïnstalleerde en ruime keuken. Via de nachthal komt u in het slaapgedeelte van de woning met een ruime masterbedroom en twee gastenkamers. Voorts heeft u nog een badkamer dat voorzien is van een bad en dubbele wastafel. De woning is voorts nog voorzien van een ruime inpandige garage en een aangelegde tuin met terras en tuinhuis.

Kortom: Ruime bel-etage (187m²) met vier slaapkamers en garage biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Boechout!

Bijzonderheden:
- ruime woning
- garage
- geïsoleerd dak
- dubbele beglazing
- cv-installatie gas HR "Junkers"
- gunstig EPC

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 346 Kwh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter