Maison bel-étage à vendre

525000€

5 chambres 300 mètres carrés

Immoweb code : 11298879
Immoweb code : 11298879

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
300 mètres carrés habitables
311 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In de Jagersstraat in Borgerhout staat deze charmant bel-étage woning te koop. Deze ruime gezinswoning is zeer centraal gelegen op slechts enkele minuten wandelen van het gezellige Rivierenhof, met in de directe omgeving verschillende invalswegen, scholen, winkels, recreatiemogelijkheden en gezellige horecazaken.

We betreden deze imposante woning via de inkomhal die ons toegang geeft tot de ruime garage, een handige berging met voldoende opslag en aansluiting voor was-en droogmachine alsook een eerste kamer die dienst kan doen als slaapkamer of bureauruimte. De ware troef van deze woning is de riante zuid-oost geörienteerde tuin van 160m² met vijver. Hier kan u gezellig zitten en genieten van de zon.

Op de eerste verdieping vindt u de volledig geïnstalleerde open keuken die naadloos overgaat in een ruime woonkamer voorzien van mooie donkere parketvloer, een veranda die geniet van veel natuurlijke lichtinval en een uitgestrekt terras met een trap die leidt naar de tuin.

Verder door via de trappenhal bevinden zich nog de vier slaapkamers en twee badkamers.

Deze woning is met haar grote oppervlakte en veelzijdige indeling de ideale plek voor elk gezin!

Bijzonderheden:

-Riante, gezellige tuin van 160m² met vijver

- Aanwezigheid van zonnepanelen met thuisbatterij

- Airconditioning en alarmsysteem
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GR

Contacter