Maison bel-étage à vendre

389000€

2 chambres 146 mètres carrés

Immoweb code : 11414507
Immoweb code : 11414507

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
146 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze gezellige, te renoveren bel-étage rijwoning in Borsbeek! Met een royale bew. opp. van ca. 147 m² biedt deze woning alles wat u nodig heeft. De twee slaapkamers (22,5 m² en 12 m²) zijn perfect voor een gezin of een koppel dat net wat extra ruimte zoekt. Er kan verder eenvoudig een derde slaapkamer worden gecreëerd, waardoor de flexibiliteit nog verder toeneemt. Daarnaast zorgen de twee badkamers voor het nodige gemak en comfort.

De woning beschikt ook over een inpandige garage, waar uw auto altijd veilig en droog staat. De zonnige tuin met een zuidoostelijke oriëntatie biedt u de hele dag door zonneschijn, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Hoewel de woning een EPC-waarde van 449.00 heeft en een energielabel E draagt (renovatieverplichting!), biedt dit juist de perfecte kans om de woning energiezuiniger te maken en naar uw eigen smaak te renoveren. Dit huis is niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook een uitstekende mogelijkheid om uw droomhuis te creëren.

Deze bel-étage rijwoning in Borsbeek heeft het allemaal: ruimte, comfort en véél potentieel. Kom gerust eens kijken en ontdek hoe u hier uw eigen stempel op kunt drukken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Extra: EPC 449 kWh/(m² jaar) , UC 3186078 --> E-score (renovatieverplichting). watertoets: Perceelscore A, gebouwscore A: Niet gelegen in mogelijks of overstromingsgevoelig gebied, niet gelegen in afgebakend overstromi

Contacter