Maison bel-étage à vendre

378000€

3 chambres 199 mètres carrés

Immoweb code : 10917473
Immoweb code : 10917473

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
199 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain

Description

Bel-étage

Désolé il n'y a pas de traduction française. Kwalitatief afgewerkte gezinswoning met inpandig garage, 3 slaapkamers en tuin
Locatie: Dit charmant huis staat te koop in de Macharius Rheynstraat in Sint-Gillis Waas. in de nabije omgeving zijn er scholen, winkels, openbaar vervoer, invalswegen en gezellige horecagelegenheden.
Omschrijving:
In de Macharius Rheynstraat in De Klinge staat deze kwalitatief afgewerkt Bel-etage te koop. We betreden de woning via de ruime inkomhal. Deze biedt onder meer toegang tot de garage(29.14m²), bureau, die mogelijk ook kan dienen als extra slaapkamer(16.28m²) of extra opbergruimte. Doorlopend vinden we dan de gezellige rustig ingerichte tuin.
Via de trap bereiken we de eerste verdieping waar zichde woonkamer, de volledig ingerichte keuken met onder meer een microgolf, combioven, koelkast, etc. Annex de keuken bevindt zich dan de lichtrijke leefruimte die zowel verwarmd kan worden op gas als pellets kachel met aangrenzend een zeer gezellig terras. Verder op de eerste verdieping vinden we de volledig ingerichte badkamer met inloop douche en een apart gastentoilet terug.
Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (5.70m², 15.66m², 15.90m²).
Troeven:
- Waterontkalker
- alarm
-videobel
- Rustige ligging
- Ruime garage
- 3/4 slaapkamers
- Lichtrijke ruimtes
- Gunstig EPC
- Volledig gerenoveerd
- Slimme laadpaal aanwezig
- Zonnepanelen aanwezig
- Pellet kachel
- Bewoonbare opp.: 199m

Contacter