Maison bel-étage à vendre

495000€

3 chambres 279 mètres carrés

Immoweb code : 11293207
Immoweb code : 11293207

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
279 mètres carrés habitables
268 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. In een brede, groene straat, vind je op huisnummer 59 deze charmante bel-etage, met z’n gevel van ruim 6 meter breed. De inkomhal is enorm ruim, met de originele trap en zijn elegante leuning, een apart gastentoilet, een polyvalente ruimte achter de garage en een grote berging met schabben. Achteraan heb je via een dubbele deur toegang tot het overdekt terras - mét handige opbergkast - dat uitgeeft op de zuidgerichte, groene tuin met het Te Boelaerpark als buur. Je hebt hier amper inkijk, en met 150 m² is dit een heerlijke, grote buitenplek met veel potentieel.

Via de trap ga je naar het eerste, waar de grote hal op visgraatparket uitgeeft op de leefruimte vooraan, én op de keuken aan de tuinzijde. Die leefruimte - bestaande uit een woonkamer en een eetkamer - is enorm, inclusief een open haard. De gedateerde, maar volledig geïnstalleerde keuken bevindt zich achteraan, en kan je bij een renovatie helemaal openwerken. Mét zicht op de achterliggende veranda, welke veel lichtinval heeft.
Op de tweede en bovenste verdieping heb je drie slaapkamers en betegelde badkamer. De lichte en ruime master bedroom bevindt zich vooraan, op een blokjesparket. De kamer links achteraan is ook zeer ruim, de kamer ernaast is een prima bureauruimte of een kinderkamer. De betegelde badkamer kan een opfrisbeurt gebruiken; je hebt hier nu een ligbad, een douche, lavabo met spiegel en handdoekenrekjes, hangkast en ventilatiesysteem.

Meer

Contacter