Maison bel-étage à vendre

519000€

5 chambres 188 mètres carrés

Immoweb code : 11260981
Immoweb code : 11260981

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
188 mètres carrés habitables
301 mètres carrés de terrain

Description

Bel-étage

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime half-open Bel-étage (188m²) voorzien van 5 slaapkamers, prachtig aangelegde tuin met terras en garage op toplocatie te Kontich!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, wasplaats, 2 polyvalente ruimtes, hal, gastentoilet, leefruimte, keuken, nachthal, badkamer, 2 masterbedrooms, gastenkamer, bijgebouw, garage, 2 autostaanplaatsen, terras en tuin!

Omschrijving: U betreedt deze woning via de ruime inkomhal op tegel met ingemaakte kasten en gastentoilet. Op het gelijkvloers zijn er twee ruime polyvalente ruimtes voorzien en aansluitend vinden we de wasplaats met ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de traphal komen we in de ruime en lichtrijke leefruimteop parket, met ingemaakte kasten, tv-meubel en houtkachel. Achteraan de leefruimte begeven we ons in de volledig geïnstalleerde en open keuken (DSM) met ingemaakte kasten en aansluitend de trap naar de tuin. Tevens is er nog een gastentoilet. Via de nachthal komen we op de tweede verdieping en hier treffen we twee ruime masterbedrooms en een gastenkamer aan. De badkamer is voorzien van alle comfort. Tot slot hebben we de ruime aangelegde tuin met overdekt terras, polyvalent bijgebouw en ruime garage op gietvloer voorzien van sectionale poort. De woning is tot slot voorzien van een geïsoleerd dak met zonnepanelen (12 stuks), dit met een thuisbatterij van 7.900Kwh. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GR

Contacter