Maison bel-étage à vendre

324000€

3 chambres 104 mètres carrés

Immoweb code : 10970105
Immoweb code : 10970105

Aperçu

3 chambres
104 mètres carrés habitables
187 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze stadswoning met inpandige garage en privétuin is gelegen op wandelafstand van het stadscentrum van Turnhout en tevens dichtbij de ring en de oprit van de snelweg. De woning kreeg recent een volledige facelift met een nieuwe ingerichte keuken, comfortabele douchekamer met dubbele lavabo en toilet en installatie van een hoogrendementsketel voor de aardgasverwarming.
Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, garage met automatische rolpoort en een praktische werkruimte met toegang naar de tuin en terras. De 1e verdieping bestaat uit een grote living/eetkamer, aanpalende keuken en bergruimte, apart toilet en toegang tot een overdekt terras met trap naar de tuin. Op de 2e verdieping situeren zich de 3 slaapkamers en de nieuwe badkamer met toilet. De geïsoleerde zolderruimte is eventueel bereikbaar via een toegangsluik.
De instapklare woning is onmiddellijk beschikbaar en werd recent volledig gemoderniseerd en opgefrist in neutrale kleuren. Vrij rustig gelegen tussen stadscentrum en ringlaan is dit de ideale uitvalsbasis voor starters en jonge gezinnen. De scholen en winkels in de buurt zijn hierbij een bijkomende troef. De eigen tuin en het stadspark met zwembad op wandelafstand maken het plaatje compleet.

Contacter