Maison bel-étage à vendre

329000€

2 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11327690
Immoweb code : 11327690

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
160 mètres carrés de terrain

Description

Bel-étage

Désolé il n'y a pas de traduction française. Lichtrijke bel-étage aan het einde van een doodlopende straat! Deze woning is gelegen aan het einde van een doodlopende straat, op wandelafstand van het centrum. Winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten zijn in de directe omgeving terug te vinden. Tevens heeft u een vlotte verbinding met verschillende invalswegen.
Via de inkomhal op tegelvloer betreedt u de woning. Deze geeft toegang tot de ruime garage met elektrische poort. Achter de garage bevindt zich een berging en een polyvalente ruimte, deze kan ingericht worden als werkatelier, bureau, tuinberging,... . Op de eerste verdieping biedt de woonkamer (32m²) voldoende plaats om volwaardig salon in onder te brengen. Dankzij de kamerbrede ramen geniet deze leefruimte van veel natuurlijke lichtinval. De keuken is voorzien van voldoende kast en opbergruimte en kijkt uit op de tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras aan de achterzijde en via de trap bereikt u de zuid-oost georiënteerde tuin. Verder is er ook een ingemaakte vestiaire en apart toilet in de hall terug te vinden.
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers (13m² & 20m²) en de badkamer. Beide slaapkamers zijn gelegd op laminaatvloer en genieten van natuurlijke lichtinval. De badkamer omvat een douche, toilet, bidet en enkele lavabo. Een handige zolderberging is ook aanwezig in deze woning. In de Zuid-oost georiënteerde tuin kan u in alle rust en privacy van de zon genieten. KIJK

Contacter