Maison de campagne à vendre

369000€

5 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 11117955
Immoweb code : 11117955

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
1322 mètres carrés de terrain

Description

Maison villageoise

Désolé il n'y a pas de traduction française. Een prachtig landhuis op een perceel van 13 are 22 ca gelegen in een residentiële buurt te Beringen - Koersel.
Het landhuis bevindt zich op wandelafstand van de populaire Be-mine site en alle dagdagelijkse benodigdheden bevinden zich in de nabije omgeving.

De woning is opgericht in 1981 met kwaliteitsvolle materialen en is geheel onderkelderd en voorzien van een inpandige garage met 2 poorten.

Bij het betreden van het landhuis bevinden we ons in de ruime inkomhal voorzien van vestiaire en een gastentoilet. Aanpalend de inkomhal bevindt er zich een bureau/slaapkamer, ideaal voor diegene die een zelfstandige activiteiten beoefenen. Via de inkomhal bereiken we de riante leefruimte die opgedeeld is in een zit- en eetplaats en beschikt over tal van authentieke elementen zoals houten balken en een vide. De aangrenzende keuken is voorzien van een elektrisch fornuis, een ingebouwde oven, een microgolfoven, een dampkap en veel opbergruimte. Naast de keuken bevindt er zich een berging met een inbouwkast en aansluitingen voor een wasmachine/droogkast. Verder beschikt het pand op het gelijkvloers nog over een ruime slaapkamer, een badkamer en een overdekt terras. De badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet, een ruim badkamermeubel met 2 wastafels en een sierradiator.

Via de leefruimte bereiken we de eerste verdieping van de woning en treffen we de vide. De vide is ingericht als 2e leefruimte en bied

Contacter