Maison de campagne à vendre

998000€

3 chambres 355 mètres carrés

Immoweb code : 11258344
Immoweb code : 11258344

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
355 mètres carrés habitables
3135 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze bijzondere woning gelegen in het pittoreske Hombeek, een oase van rust en sereniteit. Deze charmante woning is zorgvuldig onderhouden en biedt een directe bewoonbaarheid zonder zorgen. Bovendien is er een wereld aan mogelijkheden voor verdere uitbreiding. Een aangrenzend tweede pand, momenteel in ruwe staat, biedt eindeloze potentie voor creatieve aanpassingen.
Op het uitgestrekte perceel van 3135m² zijn diverse units te vinden, waaronder een sfeervol kantoor en voldoende opslagruimte, inclusief een ruim magazijn en overdekte garages. Het terrein biedt ook een weids groen landschap met gezellige terrassen waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omringende natuur.Deze prachtige woning is gelegen in het rustige Hombeek, te midden van groene omgevingen. Met het centrum van Hombeek op slechts 5 minuten afstand en Mechelen binnen handbereik in slechts 15 minuten, geniet u van een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Bovendien zijn scholen, diverse winkels en een scala aan andere voorzieningen binnen handbereik, allemaal gemakkelijk te bereiken per fiets.
Deze unieke woning is een zeldzame vondst voor wie op zoek is naar een combinatie van karakter, privacy en ruimte voor verdere ontwikkeling. Kom en laat u betoveren door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Contacter