Maison de campagne à vendre

900000€

3 chambres 275 mètres carrés

Immoweb code : 11345935
Immoweb code : 11345935

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
275 mètres carrés habitables
4269 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te Oudenaarde, ligt het ongerepte kasteeldorp Mullem, een schilderachtig Vlaams dorpje vol authenticiteit waar we deze idyllische villa omgeven door natuurlijk schoon terugvinden op een oppervlakte van 4.269m².

Het Klein kasteeltje is een kasteelvilla met een historische authentieke uitstraling met een beduidende meerwaarde als cultuurhistorisch pand.

Reeds bij het binnenkomen worden we overweldigd door de authenticiteit die doorheen de villa aanwezig is, startend met een imposante inkomhal.

De ruime lichtrijke keuken is voorzien in haar faciliteiten en biedt ruim wat mogelijkheden.

De woonkamer geniet van natuurlijke lichtinval met centraal een openhaard die het synoniem is van gezelligheid. Waarbij de houten vloerbekleding, de houtaccenten in het plafond en de houten trap het warme karakter van de villa benadrukken.

Een cosy zit- en leeshoekje is gecreëerd door de aanpalende mezzanine.

Daarnaast is er nog een bijkomende leefruimte welke kan dienst doen als een gezellige eetruimte.

Tevens is er een volwaardige bureauruimte aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers, elk voorzien van een lavabomeubel. Waarbij één slaapkamer beschikt over een dressing.

De badkamer beschikt over een enkel lavabomeubel, ligbad en toilet.

Buitenshuis is het kasteeltje omgeven door een rustgevend kader omringd door een prachtige flora en fauna. De inrit met het ophaalbrugje naar het omwalde kasteeltje toe maakt de idyllische look compleet.

Dit b

Contacter