Maison de campagne à vendre

546000€

2 chambres 2050 mètres carrés

Immoweb code : 11127550
Immoweb code : 11127550

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
2050 mètres carrés habitables
2050 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in het hart van het groene Schilde, waar een uniek renovatieproject zich ontvouwt te midden van een weelderig woonparkgebied. Dit te renoveren landhuis op een royaal perceel van 2050m2 biedt een zeldzame kans om een droomwoning te creëren, volledig naar eigen smaak en wensen.
Dit charmante landhuis, is een blanco canvas dat wacht op uw persoonlijke stempel. Met een zuidertuin die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, omarmt dit pand de warmte en het comfort van het buitenleven. De mogelijkheid om uw eigen groene oase te creëren, compleet met aangelegde tuinen, maakt dit landhuis een unieke kans voor liefhebbers van zowel binnen- als buitenruimtes.
Een architect is reeds begonnen met het ontwerpen van aangepaste verbouwingsplannen die de potentie van deze woning maximaliseren. Of u nu droomt van een moderne open plattegrond, een weelderige leefruimte of een spectaculaire keuken, de plannen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast is er een gedetailleerde kostenraming beschikbaar, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de investering die nodig is om uw droomhuis te realiseren.
Met de combinatie van een strategische locatie, een royaal perceel en de mogelijkheid tot volledige personalisatie, vertegenwoordigt dit te renoveren landhuis in Schilde een unieke kans op een onroerend goed. Grijp deze gelegenheid aan om uw visie tot leven te brengen en een thuis te creëren dat u en uw dierbaren jarenlang zullen koesteren.

Contacter