Maison de maître à vendre

1400000€

6 chambres 279 mètres carrés

Immoweb code : 11409306
Immoweb code : 11409306

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
279 mètres carrés habitables
112 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Droomt u van het wonen in een stukje geschiedenis, omgeven door de bruisende energie van Antwerpen Zuid en toch wonen in een rustige kindvriendelijke straat? Dan is dit uw kans om een uniek stukje erfgoed te verwerven.
Dit schitterende neoklassieke burgerhuis verwelkomt u met zijn majestueuze gevel, symmetrische proporties en elegantie. Gelegen in een rustige straat, belichaamt deze woning de perfecte combinatie van historische charme en modern comfort.
Binnenin wordt u verwend met een ruime multifunctionele ruimte op de begane grond, ideaal voor diverse doeleinden zoals een kantoor aan huis, een studio, of een gezellige ontmoetingsplek.
Met maar liefst 6 spkmrs en 2 badkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor een groot gezin, gasten of zelfs de mogelijkheid om een deel ervan om te zetten naar een thuiskantoor.
De adembenemende lichtinval, kenmerkend voor de neoklassieke stijl, zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Grote ramen laten het zonlicht binnenstromen, waardoor elke ruimte baadt in een oase van natuurlijk licht.
Bovendien geniet u van de onmiskenbare voordelen van wonen in Antwerpen Zuid, met zijn levendige buurt, uitstekende voorzieningen, en de nabijheid van trendy boetieks, gezellige cafés en culinaire hotspots. Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van een iconisch stukje Antwerps erfgoed en creëer uw eigen stijlvolle toevluchtsoord in het hart van de stad. Meer info? www.Walls.be. EPC: 323 kWh/m², P-score: A, G-score: A. Sted.info in aanvraag.

Contacter