Maison de maître à vendre

650000€

4 chambres 181 mètres carrés

Immoweb code : 11035820
Immoweb code : 11035820

Aperçu

4 chambres
181 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze te renoveren neoclassicistische herenwoning is gelegen in de Jozef Liesstraat 11, tussen de Leien en de Brederodestraat, vlak bij het Vlinderpaleis en het Museum voor schone kunsten. Deze woning heeft een solide structuur en veel authentieke elementen.
De bewoonbare oppervlakte van ca. 205 m² en de kurkdroge kelder van ca. 53 m² bieden veel mogelijkheden tot indeling. De woning bestaat uit een kelder, een gelijkvloers, een eerste verdieping met tussenverdieping, een volwaardige tweede verdieping en een kleine bergzolder.
De tuin meet ca. 75 m2.
Momenteel heeft het huis volgende indeling : op het gelijkvloers een leefruimte met keuken/badkamer en toilet, een slaapkamer met toilet op de tussenverdieping en een extra leefruimte met keuken/badkamer en slaapkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping vindt u 3 slaapkamers en een bergzolder.
Deze woning heeft een zeer interessante ligging, vlakbij het levendige Zuid, maar ook vlakbij de op- en afrit van de Antwerpse Ring. Ook openbaar vervoer, winkels, horeca en scholen bevinden zich op wandelafstand.
Gelieve voor informatie of een bezoekafspraak te mailen naar [email protected]. Immokantoren, gelieve zich te onthouden.

Contacter