Maison de maître à vendre

475000€

6 chambres 257 mètres carrés

Immoweb code : 11112197
Immoweb code : 11112197

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
257 mètres carrés habitables
101 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig te renoveren herenhuis (257 m²) vlakbij 't Zuid

Dit charmant herenhuis staat te koop in de Lange Lozanastraat in de Harmoniewijk in Antwerpen. In de nabije omgeving zijn er scholen, hippe winkels, openbaar vervoer, invalswegen en gezellige horecagelegenheden.

In de Lange Lozanastraat in Antwerpen staat dit prachtig te renoveren herenhuis te koop. Deze charmante woning beschikt nog overal allerlei authentieke elementen zoals sierhaarden, mollures, rozetten en hoge plafonds. Je kan hier een prachtige parel van maken!

GLVL: We betreden het herenhuis via de imposante inkomhal die toegang geeft tot de ruime woonkamer. Verder biedt het gelijkvloers nog een lichtrijke eetkamer, keuken, berging en een stadstuin met terras.
Tussenverdieping: Hier is een tweede keuken voorzien en een badkamer met ligbad. Idealiter wordt hier een ruime badkamer gemaakt in combinatie met wasplaats en/of dressing.
V1: Een ruime slaapkamer en een tweede woonkamer. Ideaal als twee slaapkamers.
V2: Drie slaapkamers.
V3: Zolderverdieping met twee slaapkamers en mezzanine.
Kelder

- totaal te renoveren
- bruikbare vloeroppervlakte: 257m² cfr. EPC
- P-score en G-score: A

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? B

Contacter