Maison de maître à vendre

509000€

3 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 11128893
Immoweb code : 11128893

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
220 mètres carrés habitables
98 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Onze woning is gelegen in een rustige woonbuurt, dichtbij de Desguinlei en de Markgrave-wijk.
Met een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijheid van tal van invalswegen en openbaar vervoer: op en afritten naar E19, E17, A12 op minder dan 5min, nabijheid van treinstation op minder dan 5min wandelen.
Via de mooie inkomhal op het gelijkvloers heeft men toegang tot de lichte leefruimte met hoge plafonds afgewerkt met mooie moluren, een originele schouw en glasramen. De vloer van de leefruimte is uitgevoerd in visgraatparket en omvat twee aaneensluitende ruimtes. Achteraan bevindt zich de eetkamer met aansluitend de toegang tot het terras; met rechts de keuken en een ruimte voor douche en toilet.
Op de eerste verdieping bevindt zich de master slaapkamer, de dressing en een badkamer.
De 2de verdieping omvat een slaapkamer, een woonruimte en op tussenverdiep een 2de badkamer (of eventueel een ruimte voor wasmachine en droogkast).
Verder nog een 3de slaapkamer en een kleine ruimte op de 3de verdieping. De zolder daarboven is in 2010 volledig geïsoleerd. Op het dak kunnen een 16-tal zonnepanelen geïnstalleerd worden.
Tevens een ruime kelder onder de parketvloer en de inkomhal. Kortom veel nuttige woonruimte voor een gezin met kinderen, met ruimte voor kantoor of een extra familiekamer (op één van de verdiepen).
Door het plat dak van het gelijkvloers en 2de verdiep is er plaats voor installatie van bv. een warmtepomp, een airco, een zonneboiler.

Contacter